REVISTA PRESEI Tentativă de asasinare a bancherului Gorbunțov, dat în urmărire generală în Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gorbunțov, ex-proprietarul mai multor bănci din Rusia și R. Moldova
Gorbunțov, ex-proprietarul mai multor bănci din Rusia și R. Moldova

Ex-proprietarul mai multor bănci din Rusia și R. Moldova a fost rănit grav la Londra, Marea Britanie. Gorbunțov este suspectat de implicare în cazul asasinării lui Alexandru Antonov, directorul „Convers Group", scrie cotidianul Timpul.

Potrivit publicaţiei, Poliţia a fost alertată despre schimburi de focuri în zona de Est a Londrei în jurul orei 19:30. Ajunși la fața locului, autoritățile au constatat că în timp ce Gorbunțov se deplasa către un complex de apartamente unde locuia de mai mulți ani, persoane necunoscute au deschis focul, scrie Timpul. Deocamdată, starea pacientului este critică. Poliția nu a reușit să-i prindă pe cei care au încercat să-l asasineze pe Gorbunţov.

Publika TV citează agenţia newsin.ro care a publicat opinia analistului politic Cozmin Guşă. Potrivit fostului consilier a lui Vlad Plahotniuc, comuniştii au şanse să revină la guvernare, pentru că Guvernul Filat va avea probleme prin toamnă. Iar numirea lui Timofti în funcţia de preşedinte al ţării, pentru PCRM, este doar un dezavantaj temporar.

Portalul Unimedia scrie că după ce Nicolae Timofti a fost ales în funcția de președinte, la reședința prezidențială din str. N. Iorga mișună zeci de oameni. De mai bine de o săptămână aceștia muncesc din zori și până în seara pentru ca după învestire, președintele țării să dețină un birou frumos.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite