REVISTA PRESEI Preotul care și-a lovit concubina este „oprit de a oficia cele sfinte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preotul care și-a lovit concubina nu mai are voie să oficieze slujbe. Călugărul a fost înștiințat printr-un decret semnat ieri de către Mitropolitul Vladimir.

Incidentul de sâmbăta seara în care a fost implicat preotul urmează să fie examinat de către Judecata Mitropolitană, informează Pro TV.

Pentru acest comportament preotului i s-a interzis, începând de ieri, să oficieze slujbe, printr-un decret semnat de catre Mitropolitul Moldovei. Soarta preotului va fi hotărâtă în următoarele zile la judecata bisericească. Cazul este cercetat și de poliție. Pe numele preotului a fost deschis un dosar administrativ, astfel că preotul riscă doar o amendă.

Doi moldoveni cu dereglări psihice vor să conducă țara
Doi moldoveni cu probleme psihice pretind la cea mai înaltă funcţie din stat. Dereglările lor au fost constatate de către membrii comisiei medicale care a examinat potenţialii candidaţi la funcția de președinte, scrie Jurnal.md.

Unul dintre ei a declarat, în fața comisiei, că „intuiţia, cosmosul şi visele îl vor ajuta să conducă Republica Moldova". „Am intuiţie foarte bună. Suntem nişte fiinţe controlate de cosmos şi trebuie să ţinem legătură cu cosmosul. Energia vine din cosmos asupra tuturor oamenilor. Dacă voi deveni preşedinte, sigur că voi ţine cont nu numai de cosmos şi vise, dar şi de altceva", a declarat pretendentul la cea mai înaltă funcție în stat.

Școlile din Bălți - în vizorul Ministerului Educației
Direcţia învăţămînt preşcolar, primar şi secundar general, împreună cu Agenţia de Evaluare şi Examinare realizează, în perioada 14-17 noiembrie 2011, o evaluare frontală a instituţiilor de învăţământ preuniversitar din municipiul Bălţi, pentru a verifica calitatea procesului educaţional, transmite serviciul de presă al Ministerului Educației, citat de Unimedia.

Astfel, colaboratori din cadrul ME vor asista la ore şi vor verifica corectitudinea perfectării documentaţiei şcolare, corectitudinea notării elevilor, frecvenţa şcolară şi rata abandonului şcolar, dotarea instituţiilor cu manual şi alte materiale didactice, precum şi softuri educaţionale. De asemenea, vor fi aplicate probe de evaluare curentă la anumite discipline şcolare, pentru a verifica nivelul de pregătire al elevilor.

Concert de zile mari aseară, cu Filip Kirkorov
Filip Kirkorov a susținut aseară un concert de zile mari la Palatul Naţional din Capitală. Interpretul rus a sosit în Moldova după amiază, împreună cu tatăl său, notează Publika TV. Kirkorov a declarat că revine la Chişinău cu multă dragoste şi speră să fie răsplătit de public cu aceeaşi monedă. Cât despre scandalurile în care a fost implicat în ultimul timp, vedeta a declarat că, de fapt, ele nu au existat, ci au fost inventate.

„Vin cu sentimente deosebite, pentru că aici a fost debutul meu, de aici a fost şi primul compozitor care a crezut în mine - Petre Teodorovici, primul meu colectiv de răsunet, primele turnee, primii fani", a menţionat acesta.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite