REVISTA PRESEI O deţinută dezvăluie cum a fost violată de către un angajat al instituţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deţinuta spune că a fost violată de un gardian
Deţinuta spune că a fost violată de un gardian

Femeia a povestit, în exclusivitate pentru Publika TV, că a fost obligată să întreţină relaţii sexuale cu un angajat al Penitenciarului numărul 13 din Capitală. Iar când a rămas însărcinată, conducerea penitenciarului a forţat-o să avorteze. În tot acest timp, femeia a fost ameninţată să nu povestească despre cele întâmplate.

"Mi-a spus că îmi permite să am o întrevedere, dar în schimb să am relaţii sexuale cu el. Şi eu am fost de acord", povesteşte deţinuta Tatiana Canţer. Peste un timp, femeia şi-a dat seama că a rămas însărcinată. Ea spune că s-a adresat directorului penitenciarului. "A doua zi după ce am discutat cu dansul, mi s-a dat o pastilă ca să am avort spontan. Eu am început să mă simt rău, să am dureri în burtă. Iar când m-am adresat la medic, mi-a zis că aşa trebuie să fie timp de opt zile", mai spune femeia. Tatiana povesteşte că, în pofida durerilor acute, a stat în celulă trei săptămâni. Abia după aceasta a fost dusă la Centrul Mamei şi Copilului, potrivit publika.md.

Un medic din Străşeni a fost condamnat la închisoare

Şeful secţiei chirurgie a Spitalului raional Străşeni a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare, după ce a fost învinut de moartea unui pacient, informează jurnaltv.md.

Totodată, inculpatul în vârstă de 63 de ani nu va avea dreptul să-şi exercite meseria în următorii trei ani. Potrivit procurorilor, în luna ianuarie 2011, un bolnav, care avea o traumă cranio-cerebrală s-a adresat la medic pentru examinare. Fără a-i efectua un control pacientului, doctorul i-a recomandat tratament la domiciliu. În consecinţă, bărbatul în vârstă de 56 de ani a murit a doua zi acasă.

Cine va fi mascota Moldovei la Jocurile Olimpice?

Interes mare pentru alegerea mascotei cu care sportivii moldoveni vor merge la Olimpiadă. Timp de o lună, de când a fost lansat concursul, s-au adunat 157 de desene, din care juriul va trebui să aleagă astăzi doar unul, potrivit, protv.md.

Concursul pentru cea mai reuşită mascotă a fost lansat acum o lună pe un sait de socializare, iar până acum mai multe like-uri a adunat imaginea "Domnul Cocoş". Printre favorite se mai numără "Albinuţa", "Tricolorul" sau "Vulturul".

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite