REVISTA PRESEI Mănâncă pisici şi câini, iar pielicelele le pune la uscat pentru a se încalzi la iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură PRO TV. Bărbatul locuieşte în pădure de mai mult timp
Captură PRO TV. Bărbatul locuieşte în pădure de mai mult timp

Pro TV relatează povestea unui bărbat mănâncă pisici şi câini, iar pielicelele le pune la uscat pentru a se încălzi la iarna. Originar din raionul Edineţ, bărbatul a venit la Chişinău să-şi caute un loc de muncă.

Pentru că nu a găsit un serviciu, el şi-a improvizat o colibă în pădure, mai informează Pro TV. Bărbatul spune că a facut acest lucru pentru că nu avea ce mânca, dar nici unde dormi.

Deputaţii care vor participa la alegerea preşedintelui pe data de 16 decembrie vor fi rugaţi respectuos să arate buletinul de vot după ce vor ieşi din cabină. Declaraţia a fost făcută de preşedintele interimar Marian Lupu la Prime TV. "Vom solicita respectuos ca fiecare deputat să arate buletinul de vot. Nu este niciun punct în Constituţie care să menționeze că cineva îi interzice deputatului să nu arate pentru cine a votat. Însă, cei care vor refuza, vor demonstra că au pe cineva în spate şi, logic, vor genera alegerile anticipate", a menţionat Marian Lupu, potrivit Prime TV.

Ziarul Timpul public un reportaj despre un muzeu situat la un colţ de stradă, ascuns printre diverse întreprinderi şi dosit de un şir de copaci înalţi. "Dacă trecătorul ajunge cumva în capătul străzii Columna şi îşi încetineşte pasul, poate observa o clădire cu două etaje, cu un aspect decupat parcă dintr-o vedere retro. Deasupra intrării scrie înşelător «Muzeul gloriei de muncă»", scrie Timpul.

Publika TV anunţă că musulmanii din Moldova vor avea în curînd un locaş pentru rugăciune, dar acesta nu va fi o moschee adevărată. Liga islamică susţine că blocul unde îşi vor oficia slujbele este, de fapt, un centru cultural. Precizările vin după ce politicianul Valeriu Pleşca a acuzat musulmanii că îşi construiesc ilegal moschei şi activează în afara legii, mai comunică Publika TV.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite