REVISTA PRESEI Macaroane de la comunişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comuniştii s-au pus pe treabă, anunță Jurnal TV. După ce PCRM a împărţit macaroane la Merenii Noi, reporterii postului TV au aflat că se împart pomeni electorale şi în Capitală.

În timp ce responsabilii de distribuţie a produselor susţin că nu fac decât acte de caritate, edilul Capitalei spune că aceştia ademenesc alegătorii. În replică, deputatul PCRM, Sergiu Sârbu a declarat că, de fapt, Dorin Chirtoacă pune macaroane pe ureche, potrivit Jurnal TV.

Echipa Pro TV a ajuns pe jos în satul Hârtop, raionul Leova, o localitate izolată de câteva zile din cauza zăpezii. „Două zile de ninsoare i-au aruncat pe sătenii din Hârtop cu sute de ani înapoi. Oamenii își duc traiul ca-n evul mediu pe întuneric și izolați de restul lumii. Timp de câteva zile nimeni nu a reușit să intre sau să iasă din sat. Până și autospecialele s-au împotmolit", informează Pro TV.

Publika TV îl citează pe controversatul om de afaceri, Veaceslav Platon, invitat la emisiunea Fabrika. El afirmă că a investit mulţi bani în democraţia Moldovei, dar s-a dezamăgit. „Am investit milioane de dolari în Alianţa Moldova Noastră. Dar m-am dezamăgit... în partide, în politicieni şi în Serafim Urechean inclusive", a declarat omul de afaceri la Fabrika.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite