REVISTA PRESEI Iulia Timoşenko are simptome de cancer

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iulia Timoşenko
Iulia Timoşenko

Pe corpul Iuliei Timoşenko, fost premier ucrainean, au apărut mai multe vânătăi în perioada de când a fost încarcerată. După cum afirmă doctorul Vadim Şipulin, acestea pot fi cauzate de o varietate de motive, inclusiv oncologice, informează ziarul ucrainea Segodnia, preluat de portalul rosbalt.ru.

Dacă vânătăile sunt într-adevăr mai mari de 15 centimetri, acest lucru poate indica probleme de coagulare a sângelui. Cauzele pot fi foarte diferite: de la leucemie, până la vasculita hemoragică (inflamarea vaselor de sânge), a explicat medicul. În opinia sa, Iulia Timoşenko trebuie să facă neapărat nişte analize aprofundate ale sângelui, care nu pot fi făcute în orice spital, cu atât mai puţin în închisoare, informează publika.md.

O nouă dată a alegerii preşedintelui. Deputaţii din AIE vin cu modificări în Legea privind alegerea şefului statului

Parlamentul ar putea stabili, în curând, o nouă dată a alegerilor preşedintelui ţării. Deputaţii din Alianţa de guvernare vor să modifice Legea privind alegerea şefului statului, care, în prezent, nu spune ce se întâmplă în cazul neîregistrării vreunui candidat, scrie allmoldova.md.

Un proiect de lege în acest sens va fi discutat, astăzi, la Comisia Juridică a Legislativului. Documentul prevede că scrutinul prezidenţial nu poate avea loc dacă niciun candidat nu este înregistrat în cursă.

De asemenea, se propune ca în termen de zece zile după un astfel de eşec, Parlamentul să stabilească o nouă dată a alegerii şefului statului.

Vlad Filat: îl vom sprijini pe Marian Lupu la şefia statului

„Noi nu avem alt punct de vedere decât cel stabilit în Acordul de constituire al Alianţei. Noi îl vom sprijini pe domnul Marian Lupu, dacă asta îşi doreşte dânsul, prin vot nu prin declaraţii, la şefia statului", a declarat Vlad Filat, în cadrul emisiunii „Moldova în direct" de la M 1.

Timpul scrie că Filat a precizat că PLDM îl va susţine pe Lupu şi în cazul în care nu vor fi asigurate 61 de voturi, însă, Lupu trebuie să-şi asume responsabilitatea, tramsmite Info-Prim Neo.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite