REVISTA PRESEI Incendiu la o grădiniţă din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu a avut loc aseară într-o grădiniţă din centrul Capitalei. Flăcările au izbucnit din cauza neatenţiei muncitorilor care efectuau reparaţii la această instituţie preşcolară.

Pentru lichidarea incendiului a fost nevoie de o singură autospecială, anunță Publika TV. Pompierii au constatat că focul a izbucnit din cauza unui dispozitiv pentru şlefuirea parchetului, lăsat în priză. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

Un moldovean s-a spânzurat în Italia
Şi-a pus capăt zilelor într-un penitenciar din Italia. Este vorba despre Serghei Drăgan, unul dintre cei patru moldoveni condamnaţi că au omorât un medic italian, scrie Jurnal.md. Deocamdată nu se ştie ce l-a determinat pe deţinut să recurgă la acest gest. Cu doar câteva ore înainte de a se sinucide, Drăgan ar fi refuzat să se mute în altă celulă şi asta pentru că nu funcţiona televizorul.

Și-a ucis soacra din imprudență
Și-a ucis din imprundență viitoarea soacra. Este vorba despre un bărbat din Vadul-Rascov, raionul Șoldănești care s-a urcat beat la volan, publică PRO TV. Din cauza vitezei excesive și a drumului aflat în reparație, mașina în care se aflau cei doi s-a răsturnat pe carosabil. Potrivit poliției, femeia în vârstă de 61 de ani se afla pe bancheta din spate a mașinii. În momentul în care automobilul s-a răsturnat, aceasta a fost aruncată pe fereastră. În urma loviturilor primite, femeia a murit pe loc.

Doi moldoveni au găsit „întâmplător" o geantă cu 10 kg de droguri, în Olanda
Doi cetăţeni ai Republicii Moldova arestaţi preventiv la sfârşitul săptămânii trecute sub acuzaţia de trafic internaţional de droguri au povestit în instanţă că au mers în Olanda cu un al treilea bărbat pentru a-l ajuta să-şi cumpere o maşină, dar au găsit „întâmplător" o geantă cu 10 kilograme de droguri în valoare de 120.000 de euro ascunsă în nişte tufe din apropierea pieţei de maşini din Utrech, Olanda, scrie Unimedia, cu referire la „Ziua de Cluj". Poliţiştii români au descoperit canabisul ascuns în bancheta maşinii cumpărate. Proprietarul acesteia nu este anchetat, declarând că nu a ştiut de droguri.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite