REVISTA PRESEI Încă doi magistrați implicați în atacurile raider

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Publika TV anunță despre alţi doi judecători implicaţi în atacurile raider asupra mai multor instituţii din ţară, care au avut loc anul trecut.

Într-o emisiune, ministrul Justiţiei, Oleg Efrim, a numit doi magistraţi despre care spune că ar putea fi implicaţi în atacul asupra Moldova Agroindbank. Este vorba despre un magistrat de la Judecătoria raionului Ialoveni și altul de la Curtea de Apel Chișinău.

Pro TV informează că cei mai mulți dintre absolvenții Institutului de Justiție, care au avut de ales să muncească în instanțele din Cahul, Soroca sau Căușeni, au refuzat. Vor să lucreze cât mai aproape de Capitală, spun ei. A existat un singur loc la Strășeni, care, după lungi deliberări, i-a fost acordat absolventului cu medie mai mare. Din totalul de 6 locuri propuse spre repartizare, patru au rămas în continuare vacante.

Igor Volniţchi, consilierul prim-ministrului, a fost audiat în calitate de martor în dosarul poliţistului Radu Starinschi, acuzat că ar fi maltratat un tânăr pe data de 8 aprilie 2009, în comisariatul de poliţie al sectorului Centru, potrivit Jurnal TV. Volniţchi a ţinut să precizeze că a făcut declaraţii în calitate de persoană fizică şi nu ca purtător de cuvânt a premierului al lui Filat. Deşi, până acum acesta nu a făcut depoziţii, recent, poliţistul şi-a amintit că în noaptea de 8 aprilie, Volniţchi l-ar fi întâlnit în Piata Marii Adunări Naţionale şi astfel el nu avea cum să fie la comisariatul de poliţie acolo unde se presupune că l-a bătut pe Sergiu Creţu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite