REVISTA PRESEI I s-a administrat "Maturinol", iar în loc să fie tratat, s-a ales cu o tumoare şi mai gravă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la vârsta de două luni şi până la doi ani şi jumătate unui copil din Capitală i s-a administrat preparatul „Maturinol" care, ulterior, a fost interzis. Aşa că micuţul, în loc să fie tratat, s-a ales cu o tumoare şi mai gravă. Preparatul i-a fost prescris de profesorul Ion Iliciuc, anunţă Publika TV.

La vârsta de două luni, Mihai a fost diagnosticat cu epilepsie. Ca să-l vindece, profesorul Ion Iliciuc de la Centrul Mamei şi al Copilului i-a prescris „Maturinol", mai informează Publika TV.

Potrivit postului TV, părinţii copilului mai spun că tratamentul părea să nu aibă niciun rezultat. Aşa că au vândut tot ce au avut şi au plecat la o clinică din Germania. Medicii de acolo au spus că boala s-a agravat, pentru că băieţelului i s-a administrat un medicament ce conţine hormoni.

Preparatul Maturinol este o invenţie a medicului Ion Iliciuc şi a fost administrat la cel puţin 2.000 de copii.

Pro TV informează că locuitorii satului Novaci din raionul Călăraşi aşteaptă cu frică începerea anului şcolar. Ei au fost anunţaţi că şcoala în care au învăţat generaţii la rând va fi cel mai probabil închisă, iar cei peste 80 de elevi transferaţi în satul vecin, Tuzara. Oamenii sunt împotrivă, iar primaria spune ca nu are altă soluţie, în condiţiile în care finanţarea a fost redusă în jumătate.

Și nevăzătorii fac sport de performanță, anunţă Jurnal TV. Pentru a noua oară ei şi-au măsurat puterile în cadrul mai multor probe sportive. 30 de învingători ai campionatului de turism au primit premii bănești, de la 40 până la 500 de lei, din partea Ministerului Educaţiei. Sportul minţii, șahul este cea mai populară probă sportivă în rândul nevăzătorilor. Îndrăgit este şi ciclismul, care pentru unii este un vis împlinit. Nevăzătorii merg pe biciclete cu două locuri. Ei spun că este foarte simplu. Tot de ce au nevoie este să coordoneze mișcările, mai comunică Jurnal TV.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite