REVISTA PRESEI Fiul proprietarului unei fabrici de vinuri a murit după ce a fost bătut într-un local din Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Panuş a decedat într-un spital din Germania
Dan Panuş a decedat într-un spital din Germania

Dan Panuş a murit într-un spital din Germania. Tânărul avea 23 de ani şi a decedat după ce, la începutul lunii martie, a fost bătut de nişte indivizi într-un club din Capitală, informează Pro TV.

În urma altercaţiei, tânărul de 23 de ani s-a ales cu multiple lovituri la cap şi cu o comoţie cerebrală. Două săptămâni după incident, Dan Panuş a mers la sala de forţă unde i s-a făcut rău şi şi-a pierdut cunoştinţa. Acesta a fost transportat de urgenţa la spital în comă. Acolo tânărul a fost supus unei intervenţii chirurgicale, după ce medicii i-au depistat hematom intracerebral, potrivit Pro TV.

Majorarea salariilor magistraţilor nu va schimba cu nimic sistemul judecătoresc din Republica Moldova. Astfel banii alocaţi pentru reforma în Justiţie „vor fi aruncaţi peste geam", declaraţiile au fost făcute de invitaţii emisiunii Fabrika de la Publika TV.

„Ar fi necesar ca 80% din angajaţii sistemului judecătoresc să fie 'daţi afară'. Doar majorare salariilor nu va schimba nimic în sistemul judecătoresc şi nu va înlătura nici corupţia. Se primeşte că banii alocaţi pentru reformele în justiţie vor fi aruncaţi peste geam", a declarat fostul vicemininistru al Justiţiei Nicolae Eşanu la Fabrika.

Legătura telefonică directă între Chişinău şi Tiraspol ar putea fi reluată în luna mai a anului curent. Despre acest lucru a anunţat liderul autoproclamatei regiuni transnistrene a Republicii Moldova, Evgheni Şevciuk, în cadrul unei conferinţe de presă la Moscova, Rusia, comunică postul naţional de televiziune. „Analizăm posibilitatea reluării conexiunii telefonice directe cu Chişinăul. Sperăm că acest lucru se va întâmpla în luna mai", a spus Evgheni Şevciuk.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite