REVISTA PRESEI Filat nemulţumit că Lupu îl învaţă ce trebuie să facă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Replici în cadrul AIE
Replici în cadrul AIE

Vlad Filat a aflat din presă că ar urma să apară în public, alături de ceilalţi lideri ai Coaliţiei de guvernare. În acest mod ar trebui să demonstreze susţinerea candidatului liberal la funcţia de primar al Capitalei, Dorin Chirtoacă, aşa cum a anunţat preşedintele PD, Marian Lupu, scrie Publika.

"Colegii îmi spun de la televizor ce trebuie să fac. Cred că acum trebuie să-l ajutăm pe Chirtoacă, nu să-i încurcăm. Şi unii ar trebui în continuare să facă ceea ce au făcut şi până acum - să-l ajute, dar fără să apară în public", a replicat Filat. Anunţul despre declaraţia comună în susţinerea lui Chirtoacă a fost făcut de liderul democraţilor, Marian Lupu, după şedinţa Alianţei din 7 iunie. Vlad Filat, dar şi Mihai Ghimpu au lipsit atunci de la şedinţă.


Situaţia în domeniul construcţiei de locuinţe ar putea fi remediată


Info-Prim Neo scrie că blocurile locative nefinalizate vor fi preluate de la firmele de construcţii insolvabile, iar lucrările rămase vor fi efectuate din contul mijloacelor bugetare sau din sursele donatorilor externi, potrivit Planului de acţiuni pentru remedierea situaţiei în domeniul construcţiei de locuinţe pe anii 2011-2012, aprobat de guvern.

Ministrul dezvoltării regionale şi construcţiilor, Marcel Răducan, a specificat că în acest plan au fost introduse activităţi urgente pentru a preveni degradarea în continuare a blocurilor aflate în dificultate, cât şi acţiuni pe termen mediu.

Medicina viitorului în Moldova


Ziarul Timpul ne vorbeşte despre medicina viitorului. Programare la medic de la calculatorul de acasă, diagnosticare on-line sau sfaturi despre cum să-ţi menţii sănătatea direct pe telefonul tău mobil - sunt realităţi în spaţiul european, care în Moldova sunt doar la nivel de intenţie. Serviciile de Sănătate au menirea să asigure calitatea prestării serviciilor, reducerea timpului de aşteptare pentru pacienţi precum şi economisirea unor surse importante de bani. Conform Planului Ministerului Sănătăţii, pentru anul 2011 se prevede elaborarea compartimentului de Sănătate în Strategia Naţională de edificare a Societăţii Informaţionale „Moldova electronică-2".

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite