REVISTA PRESEI Eugen Doga oferă câte şase ari pe planeta care îi poartă numele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Doga
Eugen Doga

„Am o mare posibilitate de a oferi, gratis, câte şase ari „de pământ" pe planeta care-mi poartă numele pentru cei care se plâng că nu le ajunge aici, pe Terra noastră", a declarat compozitorul-academician Eugen Doga.

Ceremonia de înmânare a certificatului care dovedeşte că mica planetă poartă numele „Doga" a avut loc la 24 noiembrie 2011, în cadrul Consiliului ştiinţific al Institutului Astronomic de Stat din Moscova, scrie Timpul.

Prima rundă a negocierilor oficiale în formatul "5+2" începe astăzi la Velnius

Publika.md ne informează că la Vilnius începe astăzi prima rundă de negocieri oficiale pentru soluţionarea conflictului transnistrean. Pentru început, urmează să fie puse în discuţie principiile negocierilor şi să fie elaborat programul întâlnirilor periodice. Dialogul permanent dintre Chişinău şi Tiraspol a fost întrerupt în 2006.

Moldoveni, veniţi acasa! Cum arată noul videoclip al lui Igor Cuciuc

Igor Cuciuc îşi cheamă rudele, dar şi pe toţi moldovenii acasă. Interpretul spune că părinţii lui muncesc de câţiva ani peste hotare, iar ca să-i aducă în Moldova, s-a gândit să compună o piesă cu acest motiv, transmite protv.md.

Preot ispitit de un BMW

A păcătuit de o sută de mii de lei, în schimb şi-a luat un BMW de invidiat. Vorbim despre parohul bisericii Sfânta Vinere. El refuză să plătească o sută de mii de lei zugravilor, care au pictat sfântul lăcaş, susţine jurnal.md.

Preotul Mihail Panas spune că automobilul de lux este o milostenie a unei companii petroliere din Rusia. Asta în timp ce ruşii afirmă că nu cunosc niciun moldovean care ar merita un astfel de cadou.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite