REVISTA PRESEI Dodon amenințat cu moartea de pe telefonul mobil al lui Oleg Voronin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Socialistul Igor Dodon
Socialistul Igor Dodon

Liderul socialiștilor, Igor Dodon, declară într-o emisiune la priliudno.tv că, după ce a anunțat despre decizia de a părăsi PCRM, a fost amenințat cu moartea.

„Apelurile au venit de pe telefonul mobil personal al lui Oleg Voronin", a declarat Igor Dodon într-o emisiune la priliudno.tv.

O adolescentă de 13 ani a luat un pumn de pastile după ce ar fi comis un furt, informează Pro TV. Incidentul a avut loc într-un centru de plasament din Capitală. Fata le-a povestit reporterilor că a încercat să se sinucidă pentru că s-ar fi certat cu directoarea centrului de plasament în care se afla. La rândul său, directoarea spune că adolescenta ar fi comis câteva furturi și, din cauza că i-a fost rușine, a încercat să-si pună capăt zilelor. Fata a fost internată în stare gravă la Centrul Mamei și Copilului.

Publika TV anunță că 12 mărci moldoveneşti de îmbrăcăminte şi încălţăminte vor fi reinventate şi promovate mai mult pe piaţa din ţara noastră. Agenţia SUA pentru Dezvoltare Internaţională va investi nouă milioane de dolari în cadrul unui proiect. Până în 2016, programul prevede o creştere a cererii interne a produselor fabricate în Moldova cu cel puţin 15 la sută, mai comunică Publika TV.

Jurnal TV a realizat un reportaj dintr-o suburbie a Capitalei unde 20 de familii sărace, lipite pământului, încearcă să supravieţuiască într-un cămin avariat printre păduchi şi purici din suburbie. Uitaţi de autorităţi, oamenii nu au căldură, lumină, iar de apă nici pomină.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite