REVISTA PRESEI Declaraţiile tânărului împuşcat de poliţistii români: „M-au ameninţat, m-am speriat şi am fugit“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reporterii Pro TV au discutat cu Valentin Roman, tânarul împuşcat la frontiera moldo-română.

El a declarat că, împreună cu fratele său, mergea în vizita la cineva din România. După ce au trecut de grănicerii şi vameşii moldoveni, tinerii au fost opriţi de poliţiştii de frontieră din România, care ar fi presupus că în automobil se aflau camuflate ţigări, mai informează Pro TV. Aceştia au declarat că vor să facă un control suplimentar.

Potrivit Publika TV, circa 16 la sută dintre femeile din Moldova nu pot avea copii, spun specialiştii, iar unica lor şansă de a deveni mame este metoda de fertilizare in vitro. Puţine dintre moldovence apelează însă la centrele de fertilizare din ţară. Şi asta deoarece preţul unei singure proceduri ajunge până la 2.500 de Euro.

Mister în cazul celui mai mare incendiu din ultimii 9 ani din Republica Moldova, comunică Jurnal TV. După aproape o lună de la producerea incidentului din sectorul Botanica, şeful Serviciilor Excepţionale Iurie Guştiuc a convocat o Comisie formată din specialişti, care elucidează adevărata cauză a declanşării focului.

Specialiştii consideră că printre cauzele care au dus la declanşarea focului, care a mistuit un depozit de 500 de metri pătraţi, se numără imprudenţa în timpul fumatului şi încălcarea regulilor la exploatarea aparatelor electrice, informează Jurnal TV.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite