REVISTA PRESEI Ce spun jurnaliştii şi analiştii politici despre suspendarea lui Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suspendarea lui Băsescu din funcţia de preşedinte al României denotă o bătălie politică normală între un preşedinte care a fost altfel. Este părerea jurnalistului de la Radio Chişinău Doru Dendiu, exprimată la în emisiunea Fabrika.

Potrivit jurnalistului Mihai Conţiu, Băsescu a intrat brutal în viaţa României şi va pleca la fel de brutal, potrivit publika.md.

Analistul politic Anatol Ţăranu este de părere că Traian Băsescu intră într-o zonă de incertitudine.

Tranzacțiile lui Plahotniuc, verificate de Centrul Anticorupție

Ofițerii Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice și Corupției au efectuat controale în cadrul celor două instituții bancare de unde prim-vicepreședintele Parlamentului Vlad Plahotniuc pentru că ar fi retras sume fabuloase de bani, potrivit unor informații apărute în mas-media.
CCCEC anunță că nu au fost găsite acte bancare care să demonstreze că din băncile „Moldinconbank" şi „Victoriabank" ar fi fost retrase 658 mil de lei şi 80 mil de euro, informează union.md.

Pe caniculă transpiram mai mult. Iată câteva sfaturi de la medici cum să evităm mirosul neplăcut

Temperaturile cresc, iar apa curge râuri... de pe oameni. Chiar şi în zile obişnuite noi pierdem până la 700 de mililitri de apă, iar pe căldură această cantitate poate creşte de câteva ori. Drept urmare apar pete ruşinoase pe haine, dar şi mirosul neplăcut. Iată câteva sfaturi de la medici cum putem evita aceste neplăceri.

Medicii afirmă că este greşit să consumăm pe caldură lichide foarte reci şi să facem duş rece. În plus, şi unele alimente provoacă transpiraţia abundentă.

Concluzia medicilor este de-a dreptul uluitoare: mirosim la fel ca produsele pe care le mâncăm. Aşa că renunţaţi pe căldură la usturoi, ceapă, salamuri grase condimentate sau afumături, informrază protv.md.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite