REVISTA PRESEI Banca Naţională a Moldovei va prezenta, astăzi, un raport privind evoluţia preţurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Banca Naţională a Moldovei va prezenta, astăzi, raportul privind evoluţia preţurilor pentru produse şi servicii, informează Publika TV. Cele mai recente date ale Biroului naţional de statistică arată că preţurile au crescut cu cinci la sută în primele şase luni ale anului.

Potrivit Publika TV, dintre produsele alimentare, cel mai mult s-a scumpit zahărul. Preţul acestuia a crescut cu aproape 30 de procente. Fructele s-au scumpit cu aproape 20 la sută, în primul semestru, în timp ce legumele au crescut în preţ cu 12 procente.

Au iesit in strada pentru ca li se fura soarele, comunică Pro TV. Este vorba despre cativa locatari de pe strada Albisoara, care sunt nemultumiti ca in fata blocului lor se contruieste o casa de rugaciuni. De cealalta parte, reprezentantii comunitaii religioase spun ca lucrarile sunt autorizate si considera protestul neintemeiat, potrivit PRO TV.

"Prima casă" se lasă aşteptată, anunţă postul Prime. La un an de la demararea proiectului, doar 7 oameni au obţinut credite pentru construirea blocului de pe strada Ghioceilor. Şi construcţia complexului locativ decurge anevoios. Deşi promit să ridice casele în doi ani, muncitorii abia au turnat fundaţia la unul din cele cinci blocuri.

Deputaţii PL dau o replică dură „vânătorilor de privilegii materiale" din conducerea Asociaţiei „Parlamentul-90", scrie arena.md. „Fracţiunea parlamentară a Partidului Liberal regretă şi respinge acuzaţiile nefondate ale Asociaţiei „Parlamentul-90", care, în ultima perioadă, în loc să se preocupe de punerea în valoare a activităţii primului Parlament al Republicii Moldova, s-a transformat într-un grupuscul nereprezentativ, dedat la manifestări zgomotoase şi dedicat aproape exclusiv vânătorii de privilegii materiale, grupuscul care, de altfel, în acei ani de făurire a Independenţei Republicii Moldova a jucat un rol marginal şi nesemnificativ", se arată într-o declaraţie a grupului parlamentar al PL citată de Arena.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite