REVISTA PRESEI Andreea Marin, după gratiile de la Rusca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zâna Surprizelor, Andreea Marin a vizitat, ieri, deținutele de la Rusca. Ea a discutat cu femeile care-şi ispăşesc pedeapsa acolo, le-a încurajat şi a promis că le vor fi create condiţii de detenţie mai bune.

Potrivit site-ului stirilocale.md, Andreea Marin Bănică participă astăzi la activități desfășurate în cadrul Festivalului Familiei care vor avea loc la Chișinău și Căușeni. Mai târziu, vedeta va asista și la ceremonia de comemorare a victimelor răpuse de SIDA.


Ziua Europei la Bălţi


Postul Naţional de Televiziune transmite un reportaj de la Ziua Europei sărbătorită la Bălţi. Cu această ocazie în centrul oraşului s-au adunat mii de bălţeni care au vizionat un concert şi au gustat bucate tradiţionale ale ţărilor europene.


Mii de oameni au urmărit concertul Eurovision în Piaţa Marii Adunări Naţionale


Mii de oameni s-au adunat aseară în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Capitală, pentru a urmări finala Eurovision şi a susţine reprezentanţii Moldovei la concurs. Distracţia a fost pe cinste, dar mulţi au rămas dezamăgiţi, după ce au aflat că Zdubii s-au clasat doar pe locul 12.


Publika tv scrie că apariţia în scenă a Zdubilor a încins atmosfera din centrul Capitalei. Oamenii au rămas impresionaţi de evoluţia băieţilor noştri şi, tocmai de aceea, au sperat că vor fi apreciaţi pe măsură. Unii, mai ingenioşi, au venit în Piaţă, purtând căciuli asemănătoare cu cele ale Zdubilor.

Mulţi dintre cei ce au venit în Piaţa Marii Adunări Naţionale au spus că piesa reprezentanţilor Azerbajanului a meritat primul loc în clasament. Alţii cred, însă, că la Eurovision s-a votat pe criterii politice.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite