REVISTA PRESEI Ancheta privind omorul taximetristei în Ialoveni bate pasul pe loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Taximetrista a fost înjunghiată în gât şi abdomen
Taximetrista a fost înjunghiată în gât şi abdomen

Investigaţiile ce ţin de asasinarea unei taximetriste în raionul Ialoveni bat pasul pe loc. Cei doi tineri, despre care vineri procurorul raionului anunţase că sunt reţinuţi, nu se află în arest pentru că nu ar fi implicaţi în crimă.

Solicitată de Pro tv, Procuratura Generală a declarat că pe marginea acestui caz nimeni, niciodată nu a fost reţinut, precizând că presa a confundat. Serviciul de presă al instituţiei a mai anunţat că în legatură cu această crimă sunt verificate mai multe versiuni, fără a oferi alte detalii.

Raiderul s-a grăbit să scoată peste 658 mln din băncile furate

Moldova se confruntă cu o criză de sistem fără precedent. După ce toate speranțele societății civile erau îndreptate spre președintele Timofti, care a convocat ședința Consiliului Suprem de Securitate, acum putem constata cu certitudine că acest înalt for al statului a făcut sub el o mergică și un fâs ipocrit, scrie jurnal.md.

Până acum, aceste instituții membre ale CSS (Procuratura Generală, Centrul Anticorupție, Banca Națională și CNPF - toate, cu excepția BNM, nimerite, în urma partajării, sub controlul exclusiv al Partidului Democrat, a se citi Plahotniuc și a se citi raiderul) au făcut totul pentru a proteja făptuitorul și pentru a-l ajuta să preia afaceri noi, mai informează jurnal.md.

Dodon: Moldova deja este o federaţie

Preşedintele Partidul Socialiştilor din Moldova, Igor Dodon, consideră că cea mai bună soluţie pentru reglementarea conflictului transnistrean este federalizarea Republicii Moldova. Analiştii politici consideră că un astfel de model nu ar fi convenabil pentru clasa politică. Subiectul a fost discutat aseară, la Fabrika de la publika.md.

"În opinia noastră, există o singură soluţie, este vorba despre federalizarea Republicii Moldova. Odată ce avem Găgăuzia, care are atribuţii suplimentare, care are adunare populară a Găgăuziei, adoptă legi şi aşa mai departe luaţi orice document, teorie şi vedeţi, aceasta este exact federalizare. Noi deja suntem federaţie la această etapă", a declarat preşedinte Partidului Socialiştilor din Moldova, Igor Dodon.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite