REVISTA PRESEI Află ce salarii au deputații

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă lipsesc nemotivat de la şedinţele plenare ale Parlamentului, aleşii poporului nu se sfiesc să-şi ridice lunar salariile, anunță Publika TV. Şi asta pentru că, spre deosebire de alte categorii de salariaţi, legislatorii nu pot fi sancţionaţi pentru că nu se prezintă la muncă. Nu există nicio lege în acest sens.

Salariul unui deputat începe cu 7.100 de lei, mai comunică Publika TV. Secretarii comisiilor permanente sunt remuneraţi cu 7.200 de lei. Vicepreşedinţii comisiilor ridică 7.300 de lei, iar şefii acestora sunt plătiţi cu 400 de lei mai mult decât adjuncţii lor.

Pro TV informează despre protestul de pe podul de la Vadul lui Vodă. La câteva zile după ce și-au înmormântat băiatul, părinții lui Vadim Pisari au venit și ei la protest. Ei spun că nu-și vor găsi liniștea până nu-l vor vedea tras la răspundere pe militarul rus care le-a omorât fiul chiar în prima zi a acestui an.

După ședința de ieri, reprezentanţii celor patru formaţiuni parlamentare se vor întâlni şi astăzi, anunță Jurnal TV. Deputaţii pot înainta o candidatură la prezidenţialele programate pentru 15 ianuarie până pe 12 ianuarie. Tot atunci Curtea Constituţionale urmează să se pronunţe asupra constituţionalităţii scrutinului din 16 decembrie anul trecut.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite