REVISTA PRESEI A vandalizat mai multe morminte pentru a construi un cavou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un locuitor al satului Băcioi, din municipiul Chişinău, a vandalizat mai multe morminte, pentru a construi pe locul lor un cavou, anunţă Publika TV. Osemintele pe care le-a scos la suprafaţă, le-a împrăştiat prin cimitir. Poliţia cercetează cazul, pentru a stabili vinovăţia acestuia.

Unul dintre consilierii locali, Eduard Crudu, este de părere că ce s-a făcut în cimitir seamănă cu pregătirea pentru o construcție de tip cavou, mai informează Publika TV.

Postul vamal Căuşeni are un nou şef. Este vorba despre un tânăr pe nume Vitalie Dodon, numit recent în această funcţie, scrie portalul Ştirea Zilei.

Sursele StireaZilei.md susţin că Vitalie este fiul lui Vasile Dodon, consilier raional din Anenii Noi, care a candidat la alegerile locale pe lista Partidului Democrat, formaţiune din care a fost exclus recent pentru că a votat un preşedinte comunist.

Responsabili din cadrul Biroului vamal Bender, au confirmat, pentru StireaZilei.md, că şeful postului vamal Căuşeni intern-1 este Dodon Vitalie Vasile.


Abricoase şi coite. Aparent sunt două cuvinte diferite. În realitate însă este vorba despre aceeaşi noţiune, tradusă din moldovenească în română, potrivit unui subiect realizat de Pro TV. Între cele două limbi există o diferenţă, spun o mare parte dintre moldoveni, care mai şi încearcă să traducă dintr-o limbă în alta. Un sondaj al IMAS arată că peste 60 la sută dintre moldoveni cred că în Moldova şi România se vorbesc limbi diferite.

Jurnal TV informează că locuitorii Capitalei sunt nevoiţi să se odihnească printre gunoaie în mai multe zone de agrement. Culmea este că oamenii plătesc bani grei ca să-şi petreacă weekend-ul în aceste condiţii insalubre. Unii chişinăueni susţin că se conformează şi achită sumele impunătoare de bani pentru a scăpa de năduful din apartamente, potrivit Jurnal TV.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite