REVISTA PRESEI: Se fură cruci pentru metal! Adminsitraţia cimitirului "Sf. Lazăr" nu e în stare să ţină piept hoţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cimitir se fură ca-n codru. O familie se plânge că a rămas fără crucile de pe cinci morminte, informează PRO TV. Acestea erau din inox şi cel mai probabil au ajuns la punctele de colectare a metalului. Administraţia cimitirului Sfântul Lazar spune că nu poate lupta cu hoţii de cruci.

Potrivit PRO TV, femeia spune că de Blajini, crucea încă mai era pe mormântul soacrei sale. Ea a observat dispariţia acesteia acum două săptămâni, când în locul crucii a găsit un ciot, mai anunţă PRO TV.

Publika TV anunţă că medicii trag un semnal de alarmă! Zeci de copii ajung zilnic la spital din cauza infecţiilor intestinale acute. Specialiştii spun că, de cele mai multe ori, micuţii mănâncă fructe şi legume nespălate.

Părinţii cumpără lactate sau produse din carne din locuri neaturizate şi cu termen expirat. Acestea provoacă diaree, vomă şi febră mai ales la copii.

Publika TV mai informează că secţia de boli intestinale a spitalului Toma Ciorbă din Capitală este supraaglomerată. Zilnic sunt aduşi până la 20 de copii cu diaree.

Portalul Ştirea Zilei scrie că premierul Vlad Filat a plecat în această dimineaţă într-o vizită la Bruxelles, unde se va întâlni cu mai mulţi oficiali europeni. Potrivit premierului, scopul vizitei este de a asigura comunicarea cu partenerii Moldovei de la Comisia Europeană.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite