REVISTA PRESEI: Limuzina funerară, cu aer condiționat și steluțe pe plafon, tot mai solicitată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Limuzina funerară, un Cadillac Escalade unic, este din ce în ce mai văzută pe străzile Capitalei, transportându-i pe răposați la cimitir.

Potrivit Pro TV, mașina este proprietatea unei firme de pompe funebre care propune pachete speciale pentru inmormantari: VIP si econom. Limuzina a fost adusa in Moldova in iunie anul trecut, iar proprietarul spune ca masina a fost adaptata la traditiile moldovenesti. Si compartimentul pentru sicriu este extrem de confortabil. Aer conditionat, boxe chiar sub sicriu, lumanari langa geamuri, si o multime de stelute pe plafon, exact ca-n rai.

Firma careia ii apartine aceasta limuzina propune inmormantari la pachet: VIP si "econom". Oferta VIP este in ultima vreme solicitata tot mai des. Aceasta include, pe langa cei 1.500 de lei pentru închirierea limuzinei, o orhestra care costa 100 de euro pe ora, coroane de cate 300 de dolari si cele mai scumpe sicrie.

A fost desemnată Miss Moldova 2011
După luni întregi de pregătiri, cea mai frumoasă fată a țării a fost aleasă. Veronica Popovici are 21 de ani și 1, 75 m înălțime și a fost desemnată Miss Moldova 2011. Noua miss ne va reprezenta țara la concursul internațional Miss World 2011, care va avea loc în Londra, pe 6 noiembrie, anunță Unimedia.

Bacteria EHEC a ucis deja nouă oameni în Europa

Bacteria EHEC bagă spaima în europeni. Supranumită „ucigașă", virusul a provocat deja nouă cazuri de deces. Se presupune că sursa acestei infecții ar fi castraveții importați din Spania.
În Moldova, potrivit Centrului de Sănătate Publică, nu a fost încă înregistrat niciun caz de infecție, menționează Publica TV. Cu toate acestea, toți cei care se întorc în aceste zile de peste hotare, sunt atent verificați.


Un automobil cu numere străine a ars la Botanica
Nici acest weekend nu s-a lăsat fără incidente. Ieri, o mașină de model Lancia, cu numere de înmatriculare străine, a ars în totalitate în sectorul Botanica din Capitală, informează jurnal.md. Potrivit polițiștilor, flăcările au mistuit în totalitate automobilul. Din fericire, nimeni nu se afla la moment în mașină.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite