REVISTA PRESEI: Ar fi fost mai bine dacă ne-ar fi ucis. Mărturii TULBURĂTOARE ale victimei de la Ialoveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fata, care se afla în maşină cu poliţistul împuşcat pe un câmp, a povestit cum s-a întâmplat totul pentru PRO TV. Ecaterina Gandea spune că poliţistul a scăpat cu viaţă pentru că a recţionat prompt şi a lovit agresorul cu uşa maşinii.

Poliţia nu are încă nimic nou pe marginea acestui caz, mai informează PRO TV.

Membrul Comisiei Economie, Buget și Finanțe, Simion Furdui susține că membrul Consiliului de Administraţie, Ghenadi Abaşkin, a creat schema frauduloasă de la Chișinău-Gaz. "Abaşkin, care a fost director Moldovagaz, gestionează acum această schemă." Declarațiile au fost făcute în cadrul unei emisiuni speciale de la PUBLIKA TV.

A durat puţin, dar a făcut pierderi mari. Din cauza ploii trei maşini au fost acute zob dintr-o lovitură, anunţă JURNAL TV. Automobilele au fost distruse aproape complet după ce peste ele s-a prăvălit un zid de beton. S-a întâmplat pe strada Ion Dumeniuc din sectorul Ciocana al Capitalei.

Partidul Liberal Democrat a cheltuit până acum cei mai mulţi bani în campania pentru alegerile locale - peste 3,8 milioane de lei potrivit raportului financiar depus la sfârşitul săptămânii la Comisia Electorală Centrală, informează postul de radio EUROPA LIBERĂ.

Dar PLDM ar putea fi întrecut de Partidul Democrat, care cheltuise 3,2 milioane până pe 6 mai şi nu şi-a reactualizat de atunci rapoartele financiare. Pe locul trei s-ar situa în acest caz Partidul Comuniştilor care a cheltuit până joi peste 3,7 milioane de lei, mai scrie EUROPA LIBERĂ.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite