REVISTA PRESEI Vlad Filat, naș de botez pentru patru gemeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cvadrupleții sunt ai unui tânăr grănicer căruia șeful Executivului i-a dăruit un apartament, la începutul anului. Botezul a avut loc în incinta bisericii Sfânta Teodora de la Sihla, din Chișinău.

Premierul Vlad Filat a botezat, ieri, patru copii deodată la biserica Sfânta Teodora de la Sihla din Chișinău, relevă Inprofunzime.md. Este vorba despre cei patru gemeni născuți în familia unui tânăr grănicer, căruia i-a dăruit o locuință la începutul acestui an. Șeful Executivului, care a venit singur la ceremonie, le-a dăruit celor trei băieței și surorii lor gemene câte o cruciuliță de aur.

Crimă neelucidată la Vulcănești

O fetiță de 9 ani și mama ei au fost găsite cu gâturile tăiate, ieri, într-o gospodărie din satul Vulcănești. Crima a fost comisă în noaptea de joi spre vineri, relevă Protv.md. Polițiștii susțin că din casă nu a dispărut nimic și invocă varianta unui omor pasional. Femeia era divorțată de un an, iar fostul ei soț se află acum în Moscova.

Seceta a secat fântânile

Fiecare a zecea fântână din Moldova este secată din cauza temperaturilor atmosferice foarte mari. Totodată, cel mai mult au fost afectate bazinele din centrul și sudul țării, se arată într-un raport al Agenției Apele Moldovei, informează Publika.md. Ion Șalaru, specialist în calitatea apei, a precizat pentru sursa citat faptul că apele de profunzime sunt în continuă scădere, datorită lipsei precipitațiilor și extracțiilor de apă, în cantități mai mari decât cele prognozate.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite