REVISTA PRESEI REGIONALE Stadion de fotbal pentru sinistrații din Obileni, construit pe banii georgienilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O bătrână din Obileni își coace o plăcintă în casa nouă în care s-a mutat după inundații
O bătrână din Obileni își coace o plăcintă în casa nouă în care s-a mutat după inundații

Pe lângă cele nouă locuințe primite din partea guvernului georgian anul trecut, sinistrații din Obileni, raionul Hâncești, vor avea parte, în noul an, și de un stadion de fotbal.

Cu toate că locuințele pe care le-au construit au fost date în folosință, cu defecțiuni vizibile, localnicilor din Obileni, Hâncești, oficialii georgieni pregătesc pentru 2012 amenajarea și a unui stadion de fotbal, lângă acest sat. Conform stirilocale.md, până la finele lui februarie va fi definitivat proiectul noului amplasament sportiv, urmând ca din primăvară să înceapă construcția propriu-zisă a stadionului.

Crimele din Nisporeni

Început sumbru de 2012 pentru locuitorii din estul țării. Potrivit ziarului Expresul.com, în primele zece zile ale noului an au avut loc două crime în raionul Nisporeni, ambele petrecute în aceeași dată. Citat de ziarul local, comisarul general al Comisariatului Raional de Poliție Nisporeni, Ion Balcan, spune că pe tot parcursul anului precedent în acest raion au fost înregistrate patru cazuri de crimă, toate comise pe fondul nivelului ridicat de sărăcie în rândul populației.

Cu motocicleta pe ultimul drum

Tânărul de 23 de ani din Șofrâncani, raionul Edineț, și-a găsit sfârșitul în această dimineață într-un accident de motocicletă, relevă Observatorul de Nord. Conform polițiștilor deplasați la fața locului, victima a pierdut controlul motocicletei într-o curbă și a derapat într-un gard de pe marginea drumului.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite