REVISTA PRESEI REGIONALE Pericol de inundații în raionul Criuleni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inundațiile pot avea loc pentru că nu s-au făcut lucrările de regularizare
Inundațiile pot avea loc pentru că nu s-au făcut lucrările de regularizare

Digurile de pe malurile râurilor Nistru, Răut și Ichel necesită fortificări și reparații. 13 localități de pe albiile acestor trei ape curgătoare riscă să fie inundate.

Starea proastă a digurilor de protecție de pe râurile Nistru, Răut și Ichel care traversează raionul Criuleni poate duce la producerea de inundații în 13 localități, relevă ziarul Est-Curier. Așezările care pot fi afectate de viituri sunt Dubăsarii Vechi, Corjova, Bălăbănești, Otnicani, Slobozia Dusca și Criuleni de pe Nistru, Răculești, Jevreni și Ohrincea de pe albia Răutului și Hrusova, Boscana, Ciopleni și Cosernița de pe malurile Ichelului.


Viteza face noi victime, pe șoseaua Chișinău-Hâncești

Weekend tragic pentru trei tineri din raionul Ialoveni. Un om a murit, iar alți trei au fost răniți într-un grav accident rutier petrecut în urmă cu două nopți pe traseul Chișinău-Hâncești, relevă Stirilocale.md. Șoferul, un bărbat în vârstă de 30 de ani, a derapat într-un obstacol după ce a pierdut controlul volanului unui BMW, din cauza vitezei excesive. Unul dintre pasageri a murit la scurt timp după petrecerea accidentului. Șoferul și alți doi pasageriau scăpat cu viață.


Internat în stare de comă, după ce i s-a dat foc

Un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost dus la Reanimare, în stare de comă, la spitalul raional din Ceadâr-Lunga, după ce a fost stropit cu benzină și i s-a dat foc. Victima a fost internată cu arsuri de gradul trei și patru, informează Publika.md. Potrivit polițiștilor care anchetează cazul, principalul suspect este o femeie de 30 de ani care se află în evidențele medicilor psihiatri.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite