REVISTA PRESEI Bătuţi pentru că nu sunt comunişti? Doi tineri din satul Japca susţin ca au fost agresaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
SURSA PRO TV
SURSA PRO TV

Doi tineri au fost agresaţi de alţii şase noaptea trecută în satul Japca, raionul Floreşti. Aceştia au declarat pentru PRO TV că au fost maltrataţi pentru că în sat s-a aflat că nu l-au votat pe primar, care este comunist.

Ei au mai spus că au fost atacaţi de rude şi cunoscuţi ai primarului, cu vârste cuprinse între 16 şi 23 de ani, care au început să-i bată cu tot ce aveau la îndemână, inclusiv pari, potrivit PRO TV.

Marinuţă nu se teme „să rămână şomer", anunţă Publika TV. „Funcţiile vin şi pleacă, important este să rămânem oameni", aşa a comentat Vitalie Marinuţa posibila sa demitere din funcţia de ministru al Apărării, după conflictele din ultima perioadă apărute în Alianţa de guvernare.

Europa Liberă informează despre un demers al ONG-urilor care cer depolitizarea instituţiilor de drept. „Un grup de ONG-uri cu pondere în societate, între care Institutul pentru Politici Publice şi Centrul de Resurse pentru Drepturile Omului, au cerut partidelor parlamentare depolitizarea instituţiilor de drept. Liderii organizaţiilor constată cu îngrijorare că deputaţii se interesează mai mult de numiri şi demiteri în cadrul Procuraturii sau SIS decât pe reformarea acestor instituţii", informează Europa Liberă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite