RECORD Aproape 84% din moldoveni consideră că lucrurile în Republica Moldova merg într-o direcţie greşită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este cel mai înalt nivel înregistrat în ţara noastră în perioada de tranziţie, arată rezultatele Barometrului de Opinie Publică (BOP)

Numărul celor care cred că lucrurile în Republica Moldova merg într-o direcţie greşită a atins cota maximă. De această opinie sunt 83,5% din respondenţii Barometrului de Opinie Publică (BOP), această cifră fiind cea mai mare din istorie.

Precedentul record a fost în anul 2000, când acest lucru îl declarau 83% din respondenţii la sondaj. Arcadie Barbăroşie, directorul Institutului de Politici Publice a declarat că mai este până a se ajunge la cota maximă.

Totodată, 75% din respondenți spun că nu au asigurat un trai decent, iar pentru 34% venuituile disponibile nu le ajung nici pentru strictul necesar.

Cetăţenii sunt nemulţumiţi preponderent de salarii - 92% din respondenți, locuri de muncă - 90%, nivelul de trai - 86%.

Barometrul Opiniei Publice, noiembrie 2011

Rezultatele Barometrului Opiniei Publice

Acestea sunt rezultatele sondajului "Barometrul Opiniei Publice" realizat de Centrul de Investigaţii Sociologice şi Studii de Marketing „CBS-AXA" la comanda Insititutului de Politici Publice. Sondajul a fost realizat pe un eşantion de 1.119 persoane, în perioada 22 octombrie - 6 noiembrie. Marja de eroare a barometrului este de +/- 3%.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite