RĂZBOI DESCHIS ÎN AIE/Lupu: Se pregătește o coaliție PLDM-PCRM

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Replici în cadrul AIE
Replici în cadrul AIE

Așa a comentat președintele PD acuzațiile aduse de liderul PLDM, Vlad Filat, la adresa democratului Vlad Plahotniuc.

UPDATE Liderul liberal Mihai Ghimpu o face pe împăciuitorul: „Mă voi adresa către ambii să conștientizeze că ne-am asumat un program pe care trebuie să-l ducem la bun sfârșit. Nu trebuie să dezamăgim cetățenii, dar și partenerii noștri europeni".

„Cred că a fost o răbufnire de emoții foarte și foarte puternice, ascunse până acum. Nu exclud că este o pregătire pentru schimbarea actualului format de guvernare și crearea altei coaliții: PLDM-PCRM", a spus Marian Lupu.

Potrivit lui Lupu, a devenit evident faptul că acea campanie Antimafie, lansată acum un an de ex-consilierul prezidențial Sergiu Mocanu împotriva lui Plahotniuc, a fost regizată de Vlad Filat.

Liderul PLDM a declarat astăzi că „păpușarul este Plahotniuc", pe care l-a învinuit de mai multe fărădelegi. Analiștii politici nu au fost suprinși de această dezvăluire „deoarece toată lumea intuia despre cine este vorba“. Totodată, experții au remarcat că lupta dintre Vlad Fialt și Vlad Plahotniuc, care și-ar disputa sferele de influență în afaceri, a devenit deschisă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite