Protestatarului care locuia într-un cort în faţa Guvernului va primi o casă la Căuşeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tudor Pânzari locuieşte într-un cort în faţa Guvernului
Tudor Pânzari locuieşte într-un cort în faţa Guvernului

Administraţia oraşului Căuşeni a găsit un apartament pentru Tudor Pânzari, protestatarul care de mai bine de un an locuieşte într-un cort în faţa Guvernului.

„Primarul de Căuşeni i-a propus lui Tudor Pânzari mai multe locuinţe. S-a identificat un apartament în oraş şi rămâne ca deja Consiliul local să adopte decizia. Primarul nu poate lua de unul singur decizia de a oferi cuiva locuinţe“, a declarat pentru Info-Prim Neo vicepremierul Mihai Moldovanu. El a dat asigurări că problema se va rezolva în cel mai apropiat timp. Cel mai probabil, deja săptămâna viitoare Tudor Pânzari va o locuinţă. Protestatarul nu acceptă deocamdată să plece din faţa Guvernului. Spune că o va face când va avea decizia Consiliului local Căuşeni că apartamentul îi aparţine.

Tudor Pânzari este veteran al Războiului de la Nistru și a rămas pe drumuri după ce blocul în care locuia a fost demolat. În vara anului 1992, la 29 de ani, a plecat voluntar la Nistru. Acolo a suferit o contuzie. Bărbatul spune că locuința i-a fost demolată atunci când umbla prin spitale. Iniţial şi-a amplasat cortul în faţa Ambasadei SUA. Pe 29 septembrie 2010 și-a mutat cortul în faţa Guvernului.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite