(VIDEO) Protest cu fete dezbrăcate şi saltele la Moscova: „Faceţi dragoste, nu război!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerele, care fac parte din filiala rusă a mişcării ucrainene Femen, s-au tolănit în lenjerie pe străzile centrale din Capitala Federaţiei Ruse. Acţiunea s-a desfăşurat în faţa Reprezentanţei Comisiei Europene de la Moscova.

Femeile în sutiene şi chiloţi negri au adus două saltele ortopedice cu chipul imprimat al liderului libian, Muammar Gaddafi.

Ele au mărşaluit de la metrou scandând zgomotos „Faceţi dragoste, nu război!", „Saltea şi sâni - uită de război!", „Adormiţi spiritul războiului!". Fetele şi-au înşirat saltelele lângă sediul Consiliului Europei, chiar la picioarele oamenilor legii şi s-au întins, zâmbind.

Activistele au explicat că cei care luptă în Africa dorm rău şi au coşmaruri, de aceea au adus saltele. „Din acest motiv au probleme şi cu sexul. Au nevoie de un somn bun", a spus o activistă, demonstrându-si picioarele bronzate.

Tinerele au încercat să atragă pe patul improvizat şi un poliţist, i-au scos chipiul şi au făcut poze cu el pe telefonul mobil. Acum, tânărul în epoleţi riscă să-şi piardă slujba.

image

Într-un final, una dintre fete a ajuns la sectorul de poliţie pentru că manifestaţia nu a fost autorizată. În plus, domnişoara semidezbrăcată nu avea acte de identitate.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite