Procurorii califică moartea lui Igor Țurcan ca OMOR INTENȚIONAT. Se caută proprietarul mașinii-capcană, sunt SUSPECȚI

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia investighează motivul deflagraţiei
Poliţia investighează motivul deflagraţiei

Procuratura Generală a creat un grup de urmărire penală compus din procurori și ofițeri de urmărire penală, care vor investiga explozia de ieri, în urma căreia a decedat președintele Federației de Tenis, Igor Țurcan. Cazul va fi examinat ca „omor intenționat al unei persoane", iar Ministerul de Interne anunță că are deja câțiva suspecți.

Deflagrația a fost discutată și la o ședință a structurilor de forță convocată în această dimineață de președintele interimar, Marian Lupu.

Procurorul general, Valeriu Zubco, a declarat că „se prelucrează toate versiunile, inclusiv cele făcute publice de anumite persoane".

„Suntem la faza incipientă și nu putem face acum dezvăluiri", a spus Zubco.

Potrivit lui, deputatul Mihai Godea urmează să fie audiat pe acest caz și se va decide dacă îi va fi sau nu asigurată paza de corp solicitată.

Poliția a apelat la colegii din Rusia pentru a identifica proprietarul mașinii cu numere rusești care a sărit în aer, a anunțat ministrul de Interne, Alexei Roibu. De asemenea, a fost numită o expertiză care va stabili dacă a fost sau nu explozibil în automobil.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite