Procurorii în aşteaptarea rezultatelor expertizei genetice în dosarul omorului tinerilor de la Durleşti. „Deocamdată nu am reţinut pe nimeni“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii legii au trimis la Bucureşti pentru o expertiză genetică mostre a circa zece persoane care au dat de bănuit că ar putea fi implicate în cazul asasinării tinerilor îndrăgostiţi de la Durleşti, şi nu 30 aşa cum a anunţat anterior ministrul de Interne, Alexei Roibu.

„Am selectat persoanele care ne-au dat de bănuit. Acum suntem în aşteptarea rezultatelor. Deocamdată nu avem nicio persoană reţinută în acest dosar. Se lucrează zi şi noapte", spune Corneliu Bratunov, procuror-şef al Secţiei Exercitare Urmărire Penală în Cazuri Excepţionale.

Procurorii au în vizor un bărbat internat la Psihiatrie care a recunoscut că a comis dublul omor de pe traseul Chişinău-Ialoveni acum un an, dar care este declarat iresponsabil de medici.

„În aceste condiţii, depoziţiile lui nu pot fi luate drept probă. Acum se află la Psihiatrie, fără vreo măsură de reprimare", susţine Corneliu Bratunov.

Crima de pe traseul Chişinău-Ialoveni a avut loc acum un an. O tânără de 18 ani a fost gasită împuşcată într-o maşină împreună cu amantul său. În câteva luni un alt dublu asasinat a zguduit ţara noastră. Olga şi Ilie, doi adolescenţi îndrăgostiţi din Durleşti, au fost găsiţi împuşcaţi într-o maşina parcată pe un camp. În scurt timp, a apărut şi al treilea caz. Un poliţist de la Ialoveni, care se afla cu o tânără în maşina, a fost împuşcat, dar a scăpat cu viaţă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite