„Prințul“ Rațiu implicat în scandalul sexual cu modele din Moldova face declarații la TV. Vezi VIDEO!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tatiana și prințul ei, la Chișinău
Tatiana și prințul ei, la Chișinău

Andrei Prisecaru, alias „prinţul" Raţiu, patronul unei agenții de fotmodele din România, acuzat că și-a sechestrat logodnica din Soroca, forțând-o să se prostitueze, a venit cu declarații la Zeus TV.

Potrivit acestuia, în spatele acuzațiilor care i-au fost aduse de moldeveanca Tatiana Pânzaru, ar putea sta chiar părinții fetei care au viziuni politice diferite de ale sale.


„Aveam diferențe mari de opinii cu părinții ei în ceea ce privește politica în Moldova. I-am spus că într-o zi o să-mi facă probleme din cauza asta. Și s-a întâplat... Mi-au stricat imaginea", a spus Rațiu, amintind că că unul dintre unchii săi a votat Unirea în 1918.

CITEȘTE ȘI Scandal sexual cu cerere în căsătorie. „Prinţul" Raţiu: „O iubesc de mor pe Tatiana!"

Fotomodele de la Chişinău implicate într-un scandal sexual în România

Așa-zisul prinț a dezvăluit la Zeus TV mai multe momente intime din viața fostei sale logodnice. „Îmi spunea că n-o să mai găsească un bărbat ca mine", a declarat „prințul".

Potrivit tinerei, Raţiu i-a promis că se va căsători cu ea în septembrie. "Prinţul" însă nu s-a ţinut de cuvânt, iar fata l-a dat pe mâna Poliţiei. Atunci, judecătorii de la Constanţa au emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru 20 de zile.

Acum câteva luni, Tatiana a câştigat un concurs "Miss Tripoli Top Model România 2011", organizat de Prinţul Andrei Raţiu şi Colegiul Naţional de Artă şi Modeling Prince d'Armeny.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite