Primul DVD Tom şi Jerry a ajuns la o casă de copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Picii au urmărit cu interes peripețiile lui Tom și Jerry
Picii au urmărit cu interes peripețiile lui Tom și Jerry

În prima zi a lansării colecţiei „Tom şi Jerry", ziarul „Adevărul" a făcut o surpiză celor zece micuţi de la Casa orăşenească specializată a copiilor din Chişinău. Picii au primit un televizor, la care au putut viziona pripeţiile celebrelor personaje de desen animat, şoricelul Jerry şi motanul Tom.

Ruslan are şase ani, abia silabiseşte cuvintele, dar adoră desenele animate. Ştie foarte bine cine este Tom şi cum arată Jerry, însă nu se poate hotărî pe care-l preferă. „Îmi place de Tom că este cel mai rău, dar vreau să fiu ca Jerry", spune băieţelul.

CADOUL IDEAL
PENTRU MICUŢI

La fel de entuziasmată de desenul animat este şi Mihaela, care nu se opreşte din râs în timp ce se priveşte cum se răzbună Jerry pe Tom. „Îmi place pisica, dar îmi place şi Căpşunica şi Trenuţul Tom", spune Mihaela, mândră de personajul său preferat.

„Avem nevoie de televizor pentru că acesta este o mare sursă de informaţie pentru copii. Desenele animate sunt foare educative, acestea îi învaţă să facă diferenţa între personajele negative şi cele pozitive", a explicat Vera Pîrgaru, metodistă la Casa municipală de copii. Colecţia „Tom & Jerry" conţine 12 DVD-uri ce pot fi achiziţionate, în fiecare marţi, la preţul de 69 de lei, numai împreună cu ziarul „Adevărul". Puteţi găsi DVD-urile începând cu 13 septembrie, în toate chioşcurile de presă din ţară.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite