GALERIE FOTO, VIDEO Moldovenii se bucură de alegerea preşedintelui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputaţii care au votat azi pentru ca Moldova să aibă preşedinte au ieşit în faţa sutelor de oamenilor care s-au adunat în faţa Palatului Republicii. Oamenii îi aplaudă fericiţi.

„Vă mulţumesc pentru susţinere şi pentru încredere. Cum v-am promis o să fiu împreună cu cei care promovează interesele poporului nostru. Mă interesează doar să avem o ţară bogată, care merge spre Europa şi să ajungem acolo cu rezultate frumoase. Să-i aducem acasă pe toţi care au plecat. Să facem ţara bogată. Am demonstrat că atunci când este unire avem şi succese", a declarat Nicolae Timofti poporului. Noul preşedinte a fost îndelung aplaudat.

Citeşte aici prin ce emoţii au trecut parlamentarii în timpul alegerii preşedintelui!

Premierul Vlad Filat a declarat că astăzi s-a împlinit un vis. „Am ales preşedintele Republicii Moldova. E unul bun. V-aţi dorit un lucru absolut firesc ca să alegem preşedintele republicii pentru ca să continuăm reformele, pentru ca să putem să trăim bine în propria noastră ţară", a spus prim-ministrul.

image
image
image

CLICK PENTRU GALERIE FOTO!

Marian Lupu, preşedintele parlamentului a menţionat că a fost obţinută o victorie. „Alegând preşedintele am pus capăt unei perioade îndelungate de criză, am revenit pe făgaşul stabilităţii. Dar trebuie să înţelegem că avem multe de făcut împreună. La muncă toţi. Să ne fie într-un ceas bun", a declarat Lupu.

Mihai Ghimpu,liderul Partidului Liberal, la rândul său, a confirmat faptul că avem un preşedinte bun.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite