Preşedintele Nicolae Timofti: „Lumina Învierii să ne întărească încrederea într-un viitor prosper“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Timofti, preşedintele Republicii Moldova
Nicolae Timofti, preşedintele Republicii Moldova

Preşedintele Nicolae Timofti i-a felicitat pe moldoveni cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paşti. Şeful statului le-a urat cetăţenilor ca Lumina Învierii să le întărească încrederea într-un viitor prosper. VEZI MESAJUL.

STIMAŢI CONCETĂŢENI,

În această zi, cînd toată lumea creștin-ortodoxă sărbătorește Învierea Domnului, doresc să Vă adresez sincere şi cordiale felicitări şi să Vă urez să aveți parte de sănătate, de bunăstare, de liniște și pace în sufletele și în familiile Dumneavoastră. Învierea înseamnă primatul luminii asupra întunericului. Învierea cheamă spre lumină. Fie, deci, ca Lumina Învierii Domnului să ne călăuzească în toate cîte le realizăm și să ne întărească încrederea într-un viitor prosper.


Sfintele Paști aduc cu sine credință și bunătate, ne umplu inimile cu bucurie, speranță, dragoste față de cei apropiați, ne readuc la tradițiile spirituale ale creștinității, tradiții seculare ale poporului nostru, care și astăzi stau la baza unității noastre. De aceea, în noaptea Învierii, cînd în toate bisericile din oraşele şi satele noastre, preoţii ne vor îndemna „Veniţi de luaţi Lumină" să conştientizăm că numai promovînd binele putem făuri.
Marea Sărbătoare a tuturor creștinilor să ne găsească mai buni, mai luminați la suflet și la cuget, mai uniți și mai aproape unii de alții, mai solidari și mai toleranți.

HRISTOS A ÎNVIAT!

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite