Președintele Autorității Naționale pentru Cetățenie de la București a venit să facă ordine la Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Emacu, președintele Autorității Naționale pentru Cetățenie de la București, se află la Chișinău pentru a identifica soluții de îmbunătățire a procesului de redobândire a cetățeniei române, anunţă serviciul de presă al Ministerului Justiţiei.

Emacu a anunțat că ar putea iniția un șir de amendamente la Legea ce reglementează acest proces, pe care ar urma să le propună ministrului român al Justiției, Titus Corlățean.

După ce a discutat cu angajaţii Ambasadei României de la Chişinău, noul președinte al Autorității Naționale pentru Cetățenie a recunoscut că există probleme, dar l-a asigurat pe Oleg Efrim, ministrul Justiţiei de la Chişinău, că „autorităţile de la București depun eforturi constante pentru a le oferi cetățenilor Republicii Moldova condiții din ce în ce mai bune în care pot beneficia de această oportunitate".

Oleg Efrim l-a îndemnat pe Gheorghe Emacu să-i semnaleze orice tentative ale unor funcționari de la Chișinău de a transforma într-o afacere procesul de redobândire a cetățeniei române.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite