Premierul Vlad Filat a purtat pălărie tradițională la „Festivalul Mărului“. Vezi GALERIA FOTO!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Vlad Filat și ceilalți invitați la festival au purtat pălării tradiționale
Premierul Vlad Filat și ceilalți invitați la festival au purtat pălării tradiționale

Printre invitații evenimentului de la Soroca s-au mai numărat Ambasadorul României Marius Lazurca, Ambasadorul rus Farit Muhametșin și ministrul Agriculturii Vasile Bumacov.

Șeful Guvernului a participat azi la cea de-a doua ediție a „Festivalul Mărului" de la Soroca, împreună cu ministrul Agriculturii Vasile Bumacov, Ambasadorul României la Chișinău Marius Lazurca și Ambasadorul Federației Ruse Farit Muhametșin.

Premierul Vlad Filat și ceilalți invitați la festival au purtat pălării tradiționale Premierul Vlad Filat și ceilalți invitați la festival au purtat pălării tradiționale Premierul Vlad Filat și ceilalți invitați la festival au purtat pălării tradiționale

Click aici să vezi GALERIA FOTO!

Toți invitații au purtat pălării negre, conform tradiției impuse în cadrul evenimentului. Premierul, care a încercat preț de mai multe minute să rupă un măr, le-a spus celor prezenți faptul că servirea cu regularitatea a acestor fructe scad frecvența vizitelor la medic.

Turiștii prezenți la festival au posibilitatea astăzi să cumpere fructe și produse agricole direct de la producători, la prețuri mult mai mici decât cele din magazine.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite