Poliția a descoperit o crimă oribilă săvârșită în urmă cu 14 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii legii au reușit, abia după 14 ani, să dea de urma asasinului care a omorât o tânără de 20 de ani din satul Vărăncău, raionul Soroca.

Recent, angajații MAI au intrat în posesia unei informații potrivit căreia trei bărbați din raionul Soroca și Hâncești, în anul 1997 au ucis o tânără, după care, legându-i o funie cu o piatră de gât, au aruncat-o în râul Nistru. Peste câteva zile corpul neînsuflețit al victimei a ieșit la suprafață, având semne de moarte violentă, însă, deoarece cadavrul nu a fost identificat de nimeni, crima nu a fost descoperită.

Cei trei suspecți au vârste cuprinse între 38 și 53 de ani. Aceștia au povestit polițiștilor scenariul omorului în detalii. Astfel, în octombrie 1997, cei trei bărbați au servit împreună cu victima băuturi alcoolice, la domiciliul unuia dintre ei, în satul Cureșnița Nouă, același raion. După ce între ei s-a iscat o ceartă, fata a fost bătută, stupefiată cu pastile somnifere și dusă în orașul Soroca, unde a fos aruncată în râu Nistru. Cadavrul acesteia a fost dus de apă până în apropierea satului său de baștină.

În prezent, toți trei suspecți riscă până la 25 de ani de pușcărie sau detenție pe viață.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite