Poliția a arestat un bărbat care urma să livreze șase kilograme de marijuana în Rusia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
suspectul avea rolul de transportator și urma să livreze drogurile în Federaţia Rusă
suspectul avea rolul de transportator și urma să livreze drogurile în Federaţia Rusă

Membrii grupului vindeau marfa în federația Rusă. Angajații Direcției Antidrog, din cadrul Departamentului Poliție al Ministerului Afacerilor Interne au desfășurat un șir de acțiuni operative pentru a reține persoanele implicate.

Săptămâna trecută, forţele de ordine au oprit, pe strada Munceşti din Capitală, pentru verificări, un autocamion de model „DAF", la volanul căruia se afla un bărbat, în vârstă de de 28 de ani. Mașina aparţinea unui agent economic din municipiul Chişinău şi potrivit actelor era destinată transportului internaţional de mărfuri.

În urma cercetărilor, în interiorul cabinei autocamionului au fost depistate două pungi, de culoare neagră, în care se aflau şase sticle din plastic, cu o masă vegetală de culoare verde, măruntă, cu miros specific. Oamenii legii au stabilit că substanța, cu o cantitate totală de șase kg, este marijuana.

Cercetările preliminare au demonstrat că suspectul avea rolul de transportator și urma să livreze drogurile în Federaţia Rusă, pentru a le comercializa unor complici. Identitatea acestora urmează a fi stabilită. Poliția cercetează toate circumstanțele acestui caz și originea drogurilor.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite