Plahotniuc/Ulinici a mandatat avocaţi din România pentru "stoparea procedurii de schimbare a numelui"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vlad Plahotniuc a solicitat autorităţilor din România "stoparea procedurii de schimbare a numelui", a anunţat în această dimineaţă Serviciul său de Relaţii cu Publicul.

Potrivit unui comunicat de presă, Plahotniuc a luat această decizie "pentru a opri speculaţiile în jurul unei proceduri tehnice de preluare a numelui de familie al unuia dintre părinţi".
"Am mandatat în dimineaţa zilei de azi un reprezentant legal să iniţieze acţiunea în cauză. Voi informa opinia publică îndată ce aceasta va fi finalizată", mai anunţă Serviciul de Relaţii Publice.


Potrivit comunicatului, Plahotniuc ar fi luat această decizie şi pentru că în ultimele zile ar fi pornit "o campanie regizată şi multiplicată la Chişinău".
"A avut drept scop denigrarea mea prin prezentarea unei acţiuni absolut legale, întreprinse în statul vecin, drept o ilegalitate, comisă cu rea-voinţă", se mai anunţă în comunicatul de presă.


În comunicat se mai sublinieză, că "această campanie a început cu mult înaintea celei electorale".
"Am certitudinea că anume în perspectiva alegerilor care se apropie s-a urmărit defăimarea persoanei mele şi implicit a partidului pe care îl reprezint. Nu vreau să cred că aceste acţiuni ar putea avea aici o acoperire politică şi cineva, într-un moment dificil pentru ţară, şi-ar plasa propriile interese mai presus decât cele ale societăţii", mai informează Serviciul de Relaţii Publice a lui Vladimir Plahotniuc.

Potrivit Dianei Danu, purtătorul de cuvânt personal al prim vice-preşedintelui Parlamentului Moldovei, Vladimir Plahotniuc a mandatat pentru "stoparea procedurii" avocaţidin România.

Săptămâna trecută ziarul "Adevărul" a dezvăluit în exclusivitate că Vladimir Plahotniuc că are nu doar dublă cetăţenie, ci şi dublă identitate. În actele româneşti aceasta şi-a schimbat numele din Plahotniuc în Ulinici.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite