Pe surse: a fost reținut asasinul de la Durlești

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pro TV anunță că Poliția și procurorii au reținut un bărbat în legătură cu dublul asasinat de la Durlești.

Surse din Poliție au declarat pentru Pro TV că bărbatul în vârstă de 48 ani a fost reținut într-o casă din Durlești, situată în preajma locului crimei. Acesta ar fi un vorbitor de limba rusă și se presupune că este fost militar și are înalțimea de un metru și 80 de centimetri.

Solicitat de „Adevărul", Corneliu Bratunov, procuror-șef procuror-şef al Secţiei Exercitare Urmărire Penală în Cazuri Excepţionale, a refuzat să confirme, dar și să infirme această informație.

„Verificăm mai multe persoane", a declarat Bratunov.

Acum o lună, în şedinţa Parlamentului Corneliu Bratunov declara că cele două duble asasinate de la Ialoveni şi Durleşti sunt aproape descoperite.

„Criminalul a mai comis şi alte infracţiuni. Probabil crimele de la Durleşti şi Ialoveni vor fi descoperite în scurt timp, poate în săptămânile următoare", a declarta Bratunov.

Crima de pe traseul Chişinău-Ialoveni a avut loc acum un an. O tânără de 18 ani a fost gasită împuşcată într-o maşină împreună cu amantul său. În câteva luni un alt dublu asasinat a zguduit ţara noastră. Olga şi Ilie, doi adolescenţi îndrăgostiţi din Durleşti, au fost găsiţi împuşcaţi într-o maşina parcată pe un camp. În scurt timp, a apărut şi al treilea caz. Un poliţist de la Ialoveni, care se afla cu o tânără în maşina, a fost împuşcat, dar a scăpat cu viaţă.

(Video, Galerie foto) Mamele tinerilor împuşcaţi în cap: „Altfel trebuia să intraţi în biserică, fericiţi, ţinându-vă de mâini, mire şi mireasă"

Părinţii adolescenţilor de la Durleşti, împuşcaţi în aprilie, au apelat la ajutorul clarvăzătorilor, protagonişti ai unui show TV la Moscova

Un alt dublu omor a zguduit Moldova: două copile au fost ucise de copii

Baptiștii cheamă părinții tinerilor asasinați la Durlești să se smerească și să nu mai meargă la clarvăzători: „Dumnezeu a dat, Dumnezeu a luat!"

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite