Patru tone de castraveţi, descoperiţi de poliţiştii vasluieni în maşina unui basarabean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele 4 tone de castraveţi au fost confiscate
Cele 4 tone de castraveţi au fost confiscate

Poliţiştii de frontieră vasluieni au descoperit într-un camion 3.949 de kilograme de castraveţi, pentru care şoferul autovehiculului nu a putut prezenta acte de provenienţă.

Camionul cu castraveţii de contrabandă au fost descoperiţi în trafic, în urma unei acţiuni pe linia combaterii evaziunii fiscale.

Poliţiştii de frontieră vasluieni avea informaţii despre acest transport şi au oprit autovehiculul pe DE 581, crae era condus de un bărbat de 49 de ani cu dublă cetăţenie, română şi basarabeană.

„În urma controlului efectuat asupra autovehiculului s-a decoperit că Stanilav C. nu a putut prezenta documente de provenineţă a castraveţilor. Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat bunurile din judeţul Galaţi în vederea comercializării în Republica Moldova", ne-a declarat Irina Mirică-Gheucă, purtătorul de cuvânt al Sectorului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui

Toată cantintatea de castraveţi, în valoare de 43.439 de lei, a fost confiscată şi urmează să fie predată unei firme de profil pentru comercializare în localitatea Huşi.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite