Patru asiatici care încercau să treacă clandestin frontiera moldo-română, au fost reţinuţi în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei patru asiatici care au trecut ilegal frontiera
Cei patru asiatici care au trecut ilegal frontiera

Indivizii au fost depistaţi cu ajutorul sistemului de supraveghere prin termoviziune (imagini bazate pe senzori care detectează căldura). Ei au fost duşi în spaţiile speciale de cazare de la Oficiul pentru Migranţi.

În data de 27 martie, în jurul orei 6.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontiera Oancea, pe timpul executarii unei misiuni specifice cu autospeciala cu termoviziune Land Rover, au observat în zona localităţii Rogojeni patru persoane care nu-şi justificau prezenta în zona de frontieră.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti de frontieră din cadrul aceluiaşi sector, care au depistat şi reţinut patru bărbaţi care nu vorbeau limba română şi nu deţineau documente de identitate. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit ca aceştia sunt patru cetăţeni din Bangladesh, cu vârste cuprinse între 22 şi 27 ani, care au trecut ilegal frontiera dintre Republica Moldova în România.

Poliţiştii de frontieră au întocmit celor patru bărbaţi dosar penal pentru infracţiunea de de intrare în ţară prin trecere ilegală a frontierei de stat.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite