„Patrioţii Moldovei“ au rănit un poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele două tabere s-au încăierat în centrul Capitalei
Cele două tabere s-au încăierat în centrul Capitalei

Un poliţist a fost rănit în timul altercaţiei de ieri din centrul Capitalei dintre persoanele care sărbătoreau Ziua Unirii şi membrii partidului „Patrioţii Moldovei, care au încercat să-i împiedice.

Poliţistul a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost lovit în faţă. Silviu Muşuc, şeful Poliţiei municipale, a spus că acesta a fost brutalizat în timp ce încerca să-i convingă pe reprezentanţii partidului „Patrioţii Moldovei" să elibereze strada Puşkin ca să poată trece pe acolo persoanele care sărbătoreau Ziua Unirii şi care se îndreptau spre scuarul teatrului Naţional de Operă şi Balet ca să încingă hora unirii.

Silviu Muşuc, şeful Poliţiei municipale a spus că agresorul a fost identificat şi că el reprezenta „Patrioţii Moldovei". În timpul îmbrâncelilor alţi doi reprezentanţi ai organului de ordine s-au ales cu scurtele rupte. De aceste cazuri se ocupă Comisariatul de Poliţie din sectorul Buiucani.

Silviu Muşuc a menţionat că va fi tras la răspundere în primul rând, Mihai Garbuz, liderul partidului „Patrioţii Moldovei". Acesta şi-a luat angajamentul, contra semnătură, să nu permită ca să nu aibă loc altercaţii. În plus, ei au avut autorizaţie să se afle lângă Arcul de Triumf, ci nu să blocheze circulaţia pe bulevardul Ştefan cel Mare.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite