„Parola Zilei“ i-a adus o super-geantă pentru laptopul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ruslan Cantemir de 25 de ani este următorul câștigător al concursului organizat de Adevărul. Tânărul polițist spune că este un norocos și că participă din copilărie la diverse competiții.

„Îmi amintesc acum de ultimul concurs în care am ieșit învingător, m-au premiat cu o sumă de bani cu care mi-am făcut plinul la mașină. Geanta îmi va fi utilă pentru laptopul pe care îl am acasă", a mărturisit Ruslan, care este colaborator de Poliție și spune că ne îndrăgește ziarul.

Pentru a deveni unul dintre câștigătorii concursului „Parola zilei", trebuie să cumpăraţi în fiecare zi de luni şi vineri ziarul, în care va fi indicat unde să căutaţi cuvântul-cheie.

Cumpăraţi ziarul de luni, căutaţi informaţia despre „Parola zilei", iar joi nu uitaţi să procuraţi „Adevărul" şi volumul din colecţia „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă", unde veţi găsi cuvântul-cheie. De exemplu, ar putea să vi se solicite să căutaţi în volumul „Idiotul" primul cuvânt din pagina 3.

După ce aţi aflat parola, sunaţi la postul de radio Kiss FM între 20.00-21.00 şi anunţaţi-o în direct. Este important să fiţi primul pentru a deveni câştigător. În concurs participă şi colecţia pentru copii. În ziarul de vineri veţi găsi indiciul pentru „Parola zilei" ascunsă în cartea de marţi din colecţia „Miturile şi Legendele Lumii".

Concursul va dura până pe 31 septembrie, iar pănă atunci puteţi câştiga de la „Adevărul" imprimante, camere web, boxe, telefoane sau MP3 playere.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite