FOTO „Pâinea din viitor“, o greşeală mecanică la fabrică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe pâinea fabricată pe 26 iulie figura data de 27 iulie
Pe pâinea fabricată pe 26 iulie figura data de 27 iulie

Joia trecută, am publicat pe www.adevarul.md o imagine cu pâine de la Franzeluţa surpinsă de un cititor într-un supermarket din Chişinău. Cumpărătorul intrase în magazin pe 26 iulie 2012, însă pe „pâinea preferată", aşa cum se numesc franzelele cu pricina, era indicată data de fabricare 27 iulie 2012. Acesta nu a fost însă singurul incident.

În următoarele zile am fost contactaţi şi de alţii care ne-au anunţat despre situaţii similare, într-un alt magazin. Se întâmpla pe 28 iulie, pe pâine era indicată însă data de 29 iulie.

Contactat de „Adevărul", directorul combinatului de panificaţie Franzeluţa s-a arătat deranjat de întrebare. „Nu m-a sunat nimeni. La noi pâinea se ambalează imediat după fabricare. Nu ştiu ce a fost pe data de 26 iulie. Noi nu trebuie să facem aşa ceva, pentru că avem suficientă pâine în stoc şi este bună", a explicat Victor Cojocaru.

Managerul a admis însă că la fabrică au avut loc incidente similare. „Poate s-a întâmplat din greşeală, nu ştiu. Am avut cazuri când a fost imprimată greşit luna în care a fost produsă pâinea, dar am rezolvat problema. Era vorba de o eroare tehnică, dar pâinea era bună", ne asigură directorul Franzeluţa.

„Pâine din viitor"! Franzele de mâine, vândute azi într-un market din Capitală

Nu se întâmplă doar în cazul pâinii. Potrivit Ministerului Afacerilor Interne, recent, la o fabrică din Floreşti s-a depistat că peste 300 de pachete de chefir degresat, în valoare de 1.520 de lei, aveau data fabricării „din viitor“.

Pâine din viitor
Pâine din viitor
Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite