PROGNOZA METEO Vremea caldă şi secetoasă se menţine până sâmbătă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Toamnă târzie
Toamnă târzie

Temperaturile ridicate vor dura până la sfârşitul săptămânii, când vom avea primele precipitaţii serioase din această toamnă.

Vremea secetoasă continuă să persiste pe întreg teritoriul Republicii Moldova şi în toată regiunea.
Astăzi avem parte de un început de octombrie superb, cu temperaturi înalte, cu mult soare şi vânt slab care nu ne va crea niciun fel de disconfort. Noaptea va fi răcoroasă, cu minime între 15 şi 17 grade Celsius pe întreg teritoriul Moldovei, iar ziua va fi cald, cu temperaturi ce vor oscila înte 20 şi 25 de grade Celsius. În Capitală se vor înregistra 24 grade Celsius ziua și 14 grade Celsius nopatea. În nordul Moldovei termometrele vor indica 21 de grade Celsius ziua și 15 grade Celsius noaptea. În sudul țării se vor înregistra 25 grade Celsius ziua și 18 grade Celsius nopatea. Profitaţi din plin de frumuseaţea toamnei căci meteorologii spun că vin ploile. Nu uitaţi să purtaţi în geantă o umbrelă, pentru orice eventualitate.

MÂINE

Vineri, în Capitală se vor înregistra 27 de grade Celsius ziua și 14 grade Celsius noaptea. În regiunea de nord a Moldovei, termometrele vor arăta 24 de grade Celisus ziua și 14 grade Celsius noaptea. Sudul Moldovei termometrele vor indica 27 de grade Celsius ziua, iar noaptea acestea vor coborî până la 17 grade Celsius.

POIMÂINE

Sâmbătă staţi mai bine în case. Pentru această zi este prognozată vreme instabilă cu temperaturi joase şi precipitaţii. Va ploua la la Briceni, Bîălţi şi Râbniţa. La Chişinău, Ştefan Vodă şi Cahul toată ziua cerul va fi cutreierat de nouri grei de ploaie. Mercurul din termometre va oscila în această zi înter 10 şi 18 grade Celsius.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite