POLIŢIA DE LA CHIŞINĂU: Presupusa teroristă din Moldova căutată la Moscova este cetăţeană al Federaţiei Ruse

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Ministerului de Interne de la Chişinău au declarat că tânăra căutată de poliţia de la Moscova este cetăţeană al Federaţiei Ruse şi că în Republica Moldova este o singură persoană cu acelaşi nume şi date, doar că este plecată de ani buni în Italia, fiind legalizată acolo.

Poliţia de la Chişinău a reuşit să ia legătura cu moldoveanca Victoria Sârbu, stabilită în Italia.

Totodată, reprezentanţii MAI precizează că presupusa teroristă are paşaportul Federaţiei Ruse eliberat în regiunea Hantî-Mansiisk.

Tânăra, care potrivit presei ruse, se numeşte Victoria Sârbu, ar fi ajuns la Moscova cu o cursă din Surgut şi a aterizat pe aeroportul Vnukovo marţi la 18.00. Oamenii legii, citaţi de presa de la Moscova, au declarat că aceasta ar putea fi originară din Moldova.

Autorităţile ruse, citate de agenţiile de ştiri, mai declară că aceasta ar fi o kamikaze şi ar fi complicele unui atac terorist pus la cale în Moscova.

Forţele de ordine de la Moscova susţin că deţin şi fotografia presupusei teroriste. Tot ce cunoaşte poliţia despre presupusa teroristă este că s-ar fi născut în 1990, are o înălţimea de 1 metru 70 cm, păr lung de culoare neagră şi este îmbrăcată într-un palton negru.

Agenţia de presă Interfax mai scrie că bănuielile poliţiştilor că tânăra ar fi originară din Republica Moldova sunt legate de numele de familie a acesteia, „Sârba" fiind denumirea unui dans moldovenesc sau românesc.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite